Kursavgift Certifierad Jordningsguide 2024

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

social-img-kurser-1200x628

Kursavgift Certifierad Jordningsguide 2024

Kursen "Certifierad Jordningsguide" är en praktisk onlinekurs för dig som vill ha ett nytt verktyg i din verksamhet eller utöka ditt intresseområde.

Kursavgiften innehåller flera delar: del 1 – Grunderna om jordning och hur det fungerar, del 2 och 3  – "Guidespecialising och certifieringen". Båda delar är fyllda med innehållsrika avsnitt med fakta, uppgifter och övningar som leder dig till att bli en trygg jordningsguide för att leda andra att hitta jordning som ett självklart sätt att skapa ny kraft och energi. Kursens lektioner består blandat av videor, praktiska uppgifter, quiz och hjälpdokument.

Du kommer, förutom allt digitalt material även ha möjlighet att delta i fritt antal QnA livesessioner med din kursledare och andra deltagare de kommande 3 månaderna.


Varmt välkommen med din anmälan!

SEK 3,600
Total due SEK 3,600

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Att människans hälsa påverkas på ett så naturligt sätt alldeles gratis är ett oerhört viktigt ämne som behöver spridas till allt fler! Man kan läsa själv på nätet men att gå kursen ger såå mycket mer!!

- Karin Eklund, Kursdeltagare


Kursen har gett mig fördjupad förståelse för jordningens vitala betydelse i våra liv. Jag kommer inkludera den i min coachning av mammor för att öka deras välmående och energi. Kursen väckte framförallt en nyfikenhet och vilja till att reda på mer kunskap om jordningen. Det finns så mycket spännande forskning och litteratur inom ämnet! 

-Helena Quist, Mammacoach & Barnmoska